Skip Navigation Links
Mogelijkheden in 2008


Volop kansen!

Altradon ziet in 2008 meer dan genoeg zakelijke kansen. Er is een tekort aan goed ICT-personeel, goede producten (zoals een stevig CMS) doen het goed op de markt en met name in het MKB zal een ICT-inhaalslag worden uitgevoerd.

Voor wat betreft het fenomeen ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) voorziet Altradon spannende tijden. Blijft de markt voor de eenling goed of zal deze in gaan zakken? Altradon meent dat dit beide kanten op kan gaan. Wel wordt een toenemende rol gezien van intermediairs die de prijzen zullen laten stijgen.

Voor kleinere verenigingen en stichtingen zal het Altra-CMS een uitkomst zijn. Niet de lasten, maar wel de lusten! En dat zijn steuntjes in de rug die deze kleinere organisaties tegenwoordig goed kunnen gebruiken! Neem gerust eens contact op via info@altradon.nl als u hierover wat meer informatie wenst.

Last but not least zal Altradon zich ook gaan richten op grotere bedrijven. Met name op Projetmanagementgebied zal Altradon veel partijen kunnen helpen. Met kennis en ervaring op het gebied van Prince2 zullen van grote toegevoegde waarde zijn!

Kortom, kansen te over. Laten we het veld in gaan en doelpunten scoren!

Nieuws

04-01-2008: Nieuwe website van Altradon gelanceerd!
Lees meer...  

02-01-2008: Altradon ziet volop nieuwe mogelijkheden
Lees meer...  

31-12-2007: Gelukkig nieuwjaar!
Lees meer...  

26-12-2007: 'Ik wil ook zo'n mooie website!'
Lees meer...