Skip Navigation Links
Diensten van Altradon


Diensten!

Altradon levert een aantal diensten aan collega ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarbij ligt de focus op:

  • Advies en ontwerp
  • Bouw van software / inrichten van het Altra-CMS
  • Hosting
  • Projectmanagement
  • Overige diensten

Met bovengenoemde indeling is het zowel voor de klant als voor de uitvoering door Altradon helder wat, wanneer en tegen welke kosten geleverd wordt. Een goed overall beeld van alle wensen en activiteiten is een vereiste voor een goede uitvoering. De uitvoering goed beheersen om zo alle activiteiten in beeld te houden eveneens! Veel ICT-partijen willen zich hierin nog al eens verliezen met als gevolg een negatief resultaat.

Altradon heeft de afgelopen jaren goed gekeken naar de markt. Zin en onzin zijn in beeld. Hiermee en hierdoor kunnen we de klant een goed product bieden. Of het nu gaat om een grote website, een verenigingssite of een enkele PC, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij schromen echter niet om ook ongevraagd advies te geven om zo te klant nog meer te helpen. Eerlijkheid en nuchterheid staan voorop!

Verder steekt Altradon veel energie in het ontdekken en ervaren van nieuwe technologie. Wij willen daarbij nu eenmaal niet afhankelijk zijn van derden. Of iets toepasbaar is of niet, dat weet Altradon! De focus daarbij ligt met name op multimedia en digitale opslag.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs via info@altradon.nl.

Nieuws

04-01-2008: Nieuwe website van Altradon gelanceerd!
Lees meer...  

02-01-2008: Altradon ziet volop nieuwe mogelijkheden
Lees meer...  

31-12-2007: Gelukkig nieuwjaar!
Lees meer...  

26-12-2007: 'Ik wil ook zo'n mooie website!'
Lees meer...