Skip Navigation Links
Advies / ontwerp


Advies en ontwerp

Samen met de klant bepaalt Altradon de beste oplossing voor problemen of het efficiënter uitvoeren van (bedrijfs)processen. In een gesprek vooraf wordt uitgelegd wat de (technische) mogelijkheden zijn, een indruk van de kosten en wanneer een en ander gerealiseerd kan worden. Het komt overigens ook voor dat Altradon geen oplossing kan bieden of dat er simpelweg nog geen oplossingen in de markt te koop zijn! Dit zal dan ook zo eerlijk mogelijk door Altradon worden aangegeven.

De ervaring die Altradon bij diverse bedrijven heeft opgedaan, leert dat deze ervaring cruciaal is voor een goed advies en latere begeleiding bij het implementeren van de oplossing en het beheren daarvan.

Indien een richting voor een bepaalde oplossing is gekozen (een softwarematige, hardwarematige oplossing of het inrichten van beheer) dan wordt tezamen met de klant een ontwerp dan wel schets van de mogelijke oplossing gemaakt en nogmaals met de klant besproken. Pas als het ontwerp wordt goedgekeurd, gaat Altradon aan de slag met de bouwfase. Het ontwerp wordt tezamen met een kostenraming en globale planning vastgelegd in een startdocument zodat zowel Altradon als klant te allen tijde weten wat de afspraken zijn!

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs via info@altradon.nl.

Nieuws

04-01-2008: Nieuwe website van Altradon gelanceerd!
Lees meer...  

02-01-2008: Altradon ziet volop nieuwe mogelijkheden
Lees meer...  

31-12-2007: Gelukkig nieuwjaar!
Lees meer...  

26-12-2007: 'Ik wil ook zo'n mooie website!'
Lees meer...